CASA CULTURII "ION CREANGĂ" TÂRGU-NEAMȚ

B-dul Ştefan cel Mare, Nr. 55, cod 615200, Târgu Neamţ, jud. Neamţ, 
tel.: 0233-790404 , e-mail: casaculturii_ioncreanga@yahoo.com
ANUNȚURI

Teatru: Amor in farmacie

afis amor in farmacie

AMOR IN FARMACIE

27 februarie 2016, ora 19.00 - Preţ bilet: 40 LEI

Devenita piesa anului 2014 in Germania,dupa ce s-a jucat de nenumarate ori la cererea publicului in Heidelberg, Frankfurt , Stuttgart, Gasteig si Augsburg... piesa AMOR IN FARMACIE revine in Romania .
"AMOR IN FARMACIE "

Regia: Dan Tudor , in interpretarea de exceptie a actorilor TEATRULUI NATIONAL BUCURESTI : Anca Turcasiu , Andrei Duban , Liliana Pana, Dragos Ionescu si Dan Tudor .

Publicul este invitat la un spectacol de mare rafinament, o comedie-farsa , de clasicul francez Eugene Labiche , abil maestru al qui-pro-quo-urilor si rasturnarilor de situatii comice , totodata un acid critic al moravurilor .
Un farmacist de provincie terorizat de o sotie apriga si geloasa , in cirdasie cu colocatarul sau , domnul doctor X, cu nevasta tanara si atragatoare , cu o miraculoasa miere purgativ ( ....).
Sosirea intempestiva din Canada a fostului pretendent la mana sotiei doctorului , indepartat prin delatiuni de catre actualul sot, produce o sarabanda de incurcaturi , de situatii comice neprevazute , pe care publicul le descopera si le savureaza cu placere ....

Durata spectacol : 2 ore .
Pret bilet 40 lei .
Biletele se pot achizitiona de la casieria salii de spectacol de luni- vineri .
Rezervari si informatii la telefon - 0746.650.004 / 0769.646.019

Va asteptam cu drag !

109_n

Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate. powered by webinspire.ro
chevron-down