CASA CULTURII "ION CREANGĂ" TÂRGU-NEAMȚ

B-dul Ştefan cel Mare, Nr. 55, cod 615200, Târgu Neamţ, jud. Neamţ, 
tel.: 0233-790404 , e-mail: casaculturii_ioncreanga@yahoo.com
ANUNȚURI

Deschiderea luna.doc#4 - Alice are grijă

LUNA.DOC, o lună de filme documentare în licee, ajunge la cea de-a patra ediție. Pe parcursul a patru săptămâni, prin cele patru filme documentare selectate, ne propunem să deschidem discuția despre vârsta a patra și să și prezentăm bătrânețea într-o altă lumină.

Joi, 16 noiembrie, deschidem luna.doc#4 la Târgu Neamț cu un eveniment dedicat elevilor de liceu și nu numai, dar și bunicilor! Proiecția filmului documentar ”Alice are grijă” va fi urmată de o discuție liberă despre lucruile care separă și care apropie generațiile.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. Înscrierile pentru profesori cu clase și grupuri organizate se fac prin completarea formularului: goo.gl/PFFBTJ
Elevii care vin singuri sau cu bunicii sunt așteptați doar cu carnetul de note.

ALICE ARE GRIJĂ | Sander Burger | Olanda | 2015 | 75 min

Alice este un robot inteligent de numai 60 de centimetri înălţime, dezvoltat de un laborator olandez de cercetare pentru a răspunde nevoilor de îngrijire ale bătrânilor în viitor. Aflată deocamdată în perioada de testare, Alice părăseşte laboratorul la intervaluri regulate de timp, pentru a le ține companie unor doamne vârstnice. Documentarul lui Sander Burger urmăreşte îndeaproape relaţia lui Alice cu cele trei gazde ale sale, fără a oferi soluţii imediate, ci doar speranţa că, poate, cândva, soluția Alice va funcționa.

Detalii despre luna.doc#4 aici: goo.gl/gvpxMB

Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate. powered by webinspire.ro
chevron-down